https://www.facebook.com/DeMalawiCichlidenSpecialist

   De Malawi Cichliden Specialist★ Steven de Jong  ★ D.M.C.S ★ Luttelgeest - Flevoland

Pseudotropheus demasoni  De Malawi Cichliden Specialist

 

  

De Malaŵi Cichliden Specialist (Steven de Jong) D.M.C.S is gespecialiseerd in het kweken en gezond houden van Malawi, Victoria en Tanganyika Cichliden (Afrikaanse baarsen) en meervallen op een zo natuurlijk mogelijke manier.

Van kleins af aan was ik  met m,n vader al gefascineerd bezig met het kweken en houden van tropische vissen, als ze mij vroegen wat wil je later worden zei ik topische vissen kweker en bioloog.

Ben 9 jaar geleden weer begonnen in Amersfoort als hobbykweker met een paar aquariums met Malaŵi en Victoria Cichliden. Het kweken ging zo goed dat in mum van tijd het huis te klein was, ben toen naar Hilversum verhuisd woonde daar boven de kwekerij.

Sinds 2014 woon en kweek ik Malawi, Tanganyika, Victoria Cichliden en meervallen in Luttelgeest. Ik ben in begin 2015 na 9 jaar kweken waarvan 5 jaar een kwekerij met winkeltje weer als pure hobbykweker verder gaan kweken met Malawi, Tanganyika, Victoria Cichliden en meervallen, L-nummers op kleinere schaal aan huis. 

Van de soorten die ik heb of heb gehad zijn foto,s en films opgenomen direct hier in foto,s en filmpjes , ook nieuwe filmpjes en al mijn foto's zijn hier ---> OP FLICKR te bekijken

Veel ouders van de Cichliden komen bij importeurs uit Duitsland vandaan en bij goede kwekers in Nederland en Belgie en worden speciaal geselecteert bij het nakweken op kleur en sterkte. De nakweek wordt op gekweekt  met veel verschillende bloedlijnen op topkwaliteit gevarieerd visvoer, krill 40 %, Spirulina 36 %, Chlorella 5 %, artemia, kruiden en  diepvries voeren zoals eigengemaakt biologisch diepvries voer van verse vis, groente en Chlorella en kruiden.
De Malawi, Tanganyika, Victoria Cichliden worden  bij ziekte niet behandeld met chemische medicijnen maar op een natuurlijke manier.

Tevens maak ik praktische kunst voor  in het Aquarium zie hier onder  foto,s  " keramiekfilters "

 Kom gerust een keer kijken en wat praten over onze prachtige hobby!

Komen kijken zonder langs te komen bekijk dan hieronder m,n video's van de verschillende kweekruimten en huiskamer aquariums! 

Deel 1 SDJ - DMCS Malawi Cichliden Kwekerij -  Compilatie Fish house 2015 HD!

 


 Deel 2 SDJ - DMCS Malawi Cichliden Kwekerij -  Compilatie Fish house 2015 HD!

 

 Steven de Jong, De Malawi Cichliden Specialist in het TV programma Binnen de Dijken (Omroep Flevoland) 

 

dmcs sdj cichlids cichliden Malawi


Oude foto's winkel D.M.C.S Luttelgeest deze ruimte is niet meer in gebruik door DMCS

 Malawi Cichliden Specialist

 

 

        Malawi Cichliden Specialist    

 

 

 Malawi Cichliden Specialist

 

  

HIER ONDER EEN RONDLEIDING IN DE MALAWI CICHLIDEN SPECIALIST, OUDE KWEKERIJ  IN HILVERSUM !!!!!

  

 

 

NOG EEN RONDLEIDING OUDE KWEKERIJ, VOOR NIEUWE FILMPJES UIT DE POLDER KIJK ONDER FILMPJES.

  

 

Protomelas Mbenji thick lips WV
 

★ DMCS ★ De Malawi Cichliden Specialist ,voor de Mooiste kleuren in het Tropisch Zoetwater Cichliden Aquarium.

★ D.M.C.S ★ De Malawi Cichlids Specialist in Holland for nice and strong Colorful Ornamental Tropical freshwater aquarium fish.

De Malawi Cichliden Specialist DMCS

dmcs sdj cichlids cichliden Malawi